Akadálymentes verzió

Eseménynaptár

HKSzeCsPSzoV
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
További események

Hasznos linkek: 
NYERTES PÁLYÁZATOK:

 

 

  

            
Pályázat keresése: 

2014.08.08.Startra kész az ivóvízminőség-javító beruházás

Zökkenőmentesen zajlott a területátadás és bejárás amely a település ivóvízminőség-javító beruházásnak kezdeti lépése augusztus végén a vízmű területén.

Bővebben

2014.08.08.Akadálymentesítésre kerül a polgármesteri Hivaal épülete

A 2011 márciusában az önkormányzat pályázatot nyújtott be az „Önkormányzati ügyfélszolgálat akadálymentesítése Bugyi Nagyközség polgármesteri hivatalában” címmel. A projekt 15 millió forint Európai Uniós támogatásban részesült.

Bővebben

2014.08.08.Átadták a Beleznay kastélyt

2011. november 25-én hivatalosan átadták a felújított Beleznay kastélyt. A kulturális rendezvények lebonyolítására is alkalmas újjászületett épületbe a Művelődési Ház, és Könyvtár költözött. Az intézmény nagyobb alapterületen, és barátságosabb környezetben várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó fiatalokat, és időseket.
Az átadási ünnepségen a vendégek között köszönthettük Dr. Eperjesi Tamást, a Vidékfejlesztési Minisztérium Vidékfejlesztési Képzési és Szaktanácsadói Intézet igazgatóját és munkatársát, Balogh Nóra vidékfejlesztési referenst, Papp Róbert osztályvezetőt, Halmai Tibort a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Fővárosi és Pest Megyei Kirendeltség vezetőjét.Tapodi Katalin a Magyar Népművelők Egyesülete ügyvezető alelnöke, Kerekes László nyugalmazott minisztériumi főtanácsos is megtisztelte az ünnepséget.

Bővebben

2014.08.08.EU pályázati pénzből valúsult meg a Református Templom felújítása és parkoló kialakítása

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból valósult meg Bugyin a Református Templom felújítása, és parkoló kialakítása.

Bővebben

2014.08.08.EU pályázati pénzből valósult meg Bugyi Nagyközségben a szociális és gyermekvédelmi központ

A Kertváros Gyáli Kistérség Szociális és Családvédelmi központ kihelyezett irodájának Bugyi nagyközség 2008-óta a Művelődési Ház épületében biztosítanak egy helyiséget.
A szolgálat a nehéz életkörülmények közé került gyermekek és felnőttek sorsát hivatott javítani.

A krízishelyzetbe került emberek a Bugyi, Kossuth Lajos utca 17. sz. alatti, ez idáig használaton kívüli épületrész fejújítását és akadálymentesítését követően barátságosabb környezetben diszkrét ügyintézés mellett kapnak segítséget problémáik orvosolására.

Bővebben

2014.08.08.Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból valósult meg a játszótér korszerűsítése Bugyi Nagyközségben

Bugyi Nagyközség pályázatot nyújtott be még 2009-ben a Felső Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesülethez. A pályázatot elbírálás után sikeresnek minősítették.

Ennek eredményeként a településen az igencsak elavult, korszerűtlen játszótér helyett egy minden igényt kielégítő, mindenki számára kikapcsolódási lehetőséget biztosító játszótér épült.

Bővebben

2014.08.08.Komplex Egészségfejlesztési akció Bugyi Nagyközségben

Bugyi Nagyközség Önkormányzata még 2010. januárjában pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül „Komplex egészségfejlesztési akció Bugyi Nagyközségben a település oktatási és kulturális intézményeinek bevonásával” címmel. A pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásra alkalmasnak minősítette.

Bővebben

2014.08.08.Belterületi úthálózat fejlesztése Bugyi Nagyközségben

Bugyi Nagyközség Önkormányzata támogatásban részesült az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív program (ÚMFT KMOP) támogatási rendszerhez benyújtott "Bugyi Nagyközség belterületi úthálózatának fejlesztése" c. pályázatához.

Bővebben
  1 / 1 oldal