Akadálymentes verzió

Eseménynaptár

HKSzeCsPSzoV
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
További eseményekN Y I L V Á N T A R T Á S 
a bejelentéshez kötött
kereskedelmi tevékenységről  és
működési engedéllyel rendelkező 
üzletekről

E L F O G A D O T T 
D O K U M E N T U M O K 
Helyi Esélyegyenlőségi Program 
Local Agenda 21 Program 
Környezetvédelmi Program 
Integrált Településfejlesztési Koncepció 

 

             


Hír keresése: 

2015.11.30.Rendőrségi felhívás

A Dabasi Rendőrkapitányság az elmúlt évek tapasztalataira, valamint a szomszédos rendőrkapitányságok illetékességi területein történt bűncselekményre hivatkozva felhívja a lakosság figyelmét a következőkre:

Közelegnek az év végi ünnepek, amelyeknek nemkívánatos velejárói a bevásárlásokhoz kapcsolódó lopások, gépkocsi-feltörések. Az ajándékok vásárlása során előfordulhat, hogy az előző üzletben beszerzett értékeket a gépkocsi utasterében látható módon, vagy a csomagtartóban hagyják a következő vásárlás idejére. Az erre szakosodott bűnözők ilyenkor az áruházak parkolójába érkező gépkocsit kifigyelik, megvárják amíg eltávoznak az utasai, aztán akár erőszakos, vagy más módszerrel a gépkocsit kinyitják, és az ajándékokat eltulajdonítják. Az ilyen eseteket megelőzésére semmi esetben se hagyjunk az utastérben táskát, ruházatot, csomagot – ha pedig ez elkerülhetetlen, akkor gondoskodjunk a gépkocsi őrzéséről! A gépkocsiból történő lopásokhoz kapcsolódik, hogy az Ünnepek forgatagában az ember annyira elgondolkodik, hogy a bevásárlókocsiból való bepakolás közben a csomagtartót nyitva hagyva előre lép az utastérhez – például a gyermekülésben ülő gyermekét ellátni – és mindeközben a szemfüles tolvajok a nyitva hagyott csomagtartóból ellopja az általunk megvásárolt termékeket, vagy a bevásárlókosárban maradt tárgyakat eltulajdonítja.

Bővebben

2015.11.02.Vízhálózat karbantartás Bugyi Nagyközségben

 A DAKÖV Kft. értesíti a Tisztelt Fogyasztókat, hogy Bugyi Nagyközség területén vízhálózat karbantartást végez, ezért a víz zavaros lehet, azonban ülepítés után emberi fogyasztásra alkalmas:

A karbantartás időpontjai itt olvashatók.

Bővebben
  1 / 1 oldal