Akadálymentes verzió

Eseménynaptár

HKSzeCsPSzoV
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
További események

NYERTES PÁLYÁZATOK:


 

         

  

Hír keresése: 

2015.11.30.Rendőrségi felhívás

A Dabasi Rendőrkapitányság az elmúlt évek tapasztalataira, valamint a szomszédos rendőrkapitányságok illetékességi területein történt bűncselekményre hivatkozva felhívja a lakosság figyelmét a következőkre:

Közelegnek az év végi ünnepek, amelyeknek nemkívánatos velejárói a bevásárlásokhoz kapcsolódó lopások, gépkocsi-feltörések. Az ajándékok vásárlása során előfordulhat, hogy az előző üzletben beszerzett értékeket a gépkocsi utasterében látható módon, vagy a csomagtartóban hagyják a következő vásárlás idejére. Az erre szakosodott bűnözők ilyenkor az áruházak parkolójába érkező gépkocsit kifigyelik, megvárják amíg eltávoznak az utasai, aztán akár erőszakos, vagy más módszerrel a gépkocsit kinyitják, és az ajándékokat eltulajdonítják. Az ilyen eseteket megelőzésére semmi esetben se hagyjunk az utastérben táskát, ruházatot, csomagot – ha pedig ez elkerülhetetlen, akkor gondoskodjunk a gépkocsi őrzéséről! A gépkocsiból történő lopásokhoz kapcsolódik, hogy az Ünnepek forgatagában az ember annyira elgondolkodik, hogy a bevásárlókocsiból való bepakolás közben a csomagtartót nyitva hagyva előre lép az utastérhez – például a gyermekülésben ülő gyermekét ellátni – és mindeközben a szemfüles tolvajok a nyitva hagyott csomagtartóból ellopja az általunk megvásárolt termékeket, vagy a bevásárlókosárban maradt tárgyakat eltulajdonítja.

Bővebben

2015.11.02.Vízhálózat karbantartás Bugyi Nagyközségben

 A DAKÖV Kft. értesíti a Tisztelt Fogyasztókat, hogy Bugyi Nagyközség területén vízhálózat karbantartást végez, ezért a víz zavaros lehet, azonban ülepítés után emberi fogyasztásra alkalmas:

A karbantartás időpontjai itt olvashatók.

Bővebben
  1 / 1 oldal